Βιογραφικό

Βιογραφικό

Ο Παναγιωτέλλης Δ. Κωνσταντίνος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ‘Magna Graecia’ της Ιταλίας (UNIVERSITÀ degli STUDY MAGNA GRÆCIA di CATANZARO – Facoltà di Medicina e Chirurgia) με Άριστα. Ειδικεύθηκε στη Πανεπιστημιακή Νεφρολογική Κλινική και Μονάδα Μεταμόσχευσης Νεφρού του Γ.Ν.Α “ΛΑΪΚΟ” υπό τον καθηγητή κ. Ιωάννη Ν. Μπολέτη όπου επί 4ετίας έλαβε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες της κλινικής (Κλινική Νεφρολογία, Εξωνεφρική Κάθαρση, Μεταμόσχευση Νεφρού, Τακτικά και Επείγοντα Ιατρεία, Εφημερίες) αποκτώντας σημαντική εμπειρία.

Το παθολογικό τμήμα της ειδίκευσής του διετέλεσε στο Γ.Ν – Κ.Υ Λήμνου, ενώ κατέχει και πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από τον Φεβρουάριο του 2018 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ερευνητικό αντικείμενο την “Σύγκριση Μεθόδων Πλήρωσης Κεντρικών Φλεβικών Καθετήρων στην Επίπτωση Βακτηριαιμίας σε Αιμοκαθαιρόμενους Ασθενείς”, ενώ του έχει χορηγηθεί και άδεια εκτέλεσης Υπερήχων των οργάνων της ειδικότητάς του.

Καθ’ όλη τη διαδρομή του ο ιατρός έχει διαρκή συμμετοχή με πλήθος δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είναι μέλος της Ελληνικής (ΕΝΕ), της Ευρωπαϊκής (ERA – EDTA) και της Αμερικανικής (ASN) Νεφρολογικής Εταιρίας.
Εργάζεται ως Ειδικός Νεφρολόγος στο Νεφρολογικό Κέντρο Κερατσινίου “Φροντίς”, είναι συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, του Ιατρικού Κέντρου Λιθίασης “Athens Stone Clinic” και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Μυτιλήνης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ
+30 6973051187